Conditii pentru persoane cu dizabilitati

Persoanele cu dizabilitati vor beneficia de un discount de 15% fata de preturile noastre de la: Click aici

Persoanele cu dizabilitati au posibilitatea testarii la punctele noastre de lucru a echipamentelor terminale care pot răspunde nevoilor acestora, anterior achiziţionării, în scopul verificării compatibilităţii acestora cu necesităţile specifice ale solicitantului. Persoanele cu dizabilitati vor primi explicatii despre funcţiile şi modul în care echipamentele noastre terminale (router, modem etc) pot răspunde nevoilor lor si au posibilitatea returnării echipamentelor achiziţionate, într-un termen stabilit anterior de către noi şi comunicat solicitanţilor.

 La solicitarea persoanei cu dizabilităţi, punem la dispoziţie materiale informative în format tipărit, în care sunt prezentate, în mod clar, funcţiile şi modul în care echipamentele terminale pot răspunde nevoilor acesteia.

Utilizatorul final cu dizabilităţi are posibilitatea de a adresa eventuale solicitări sau reclamaţii catre adresa special@smartsolutions.ro

Asiguram accesul cu prioritate al utilizatorilor finali cu dizabilităţi în ceea ce priveşte rezolvarea cazurilor privind instalarea şi configurarea serviciilor şi echipamentelor terminale, privind eventuale deranjamente ale serviciilor acces la internet contractate, dar şi în cazul mutării serviciilor, în cazul în care aceste servicii sunt disponibile şi celorlalţi utilizatori finali.

Permitem accesul la serviciul de relaţii cu clienţii prin modalităţi specifice adaptate necesităţilor tuturor categoriilor de utilizatori finali cu dizabilităţi, inclusiv prin intermediul SMS pentru utilizatorii cu dizabilităţi auditive, în aceleaşi condiţii comerciale oferite majorităţii utilizatorilor finali.

Asiguram  transmiterea gratuită, la cerere, a condiţiilor contractuale de prestare a serviciilor, a facturilor nedetaliate sau a oricăror materiale informative, prin poştă electronică, dacă se solicită astfel, într-un format care este compatibil cu majoritatea programelor de citire a documentelor, culoarea fonturilor utilizate trebuind să fie în contrast cu cea a fondului.

Pentru utilizatorii finali cu dizabilităţi vizuale, la cererea utilizatorului oferim internet fix cu trafic lunar nelimitat contra unui tarif de 7 euro/lună, inclusiv TVA.

Parteneri carora le multumim ca au ales serviciile noastre