Despre noi

Teen Telecom este o companie care ofera solutii de comunicatii bazate exclusiv pe fibra optica si pe tehnologia Metro Ethernet. Viziunea noastra este de a asigura servicii de Internet fibra optica in Bucuresti la un cost corect. Suntem in piata pentru a oferi clientilor nostri solutii personalizate de comunicatie, care sa le permita acestora cresterea profitabilitatii prin utilizarea serviciilor noastre.Teen Telecom este o companie orientata exclusiv catre clienti. Dimensiunea companiei ne permite sa fim flexibili si sa ne adaptam imediat necesitatilor acestora.In acest scop folosim infrastructura proprie de transport pe fibra optica, la care adaugam cunostintele si experienta acumulata de catre actionarii si angajatii nostri in cei peste 10 ani de activitate in companii pioniere din Romania. Ca o garantie a calitatii serviciului si a excelentei in relatia cu clientul pe care le promovam, le multumim celor 2000 de utilizatori care au ales deja sa utilizeze solutiile noastre de comunicatie. Am reusit sa ii satisfacem in totalitate, rata de reziliere a contractelor fiind nula.


"De ce am scris postul asta? Pentru ca in sfarsit am dat si eu de niste oameni care sa raspunda la telefon oricand ii suni (chiar si sambata dupa-masa), pentru ca se rezolva problemele repede, pentru ca netul merge cum trebuie si pentru ca, atunci cand gresesc, recunosc ..." "... Prin urmare, daca aveti nevoie de net, prin fibra optica, la niste preturi cum trebuie, cam oriunde in Bucuresti, vi-i recomand cu caldura. Am net de la ei de doi ani si am fost multumit tot timpul..."

Bobby Voicu - http://www.bobbyvoicu.ro/internet-prin-fibra-optica-de-la-teentelecom.html
Level3 European Master Reseller

TeenTelecom a devenit primul Internet Provider desemnat "Level3 European Master Reseller" din Romania. Astfel, serviciile Level3, recunoscute la nivel mondial prin calitate si fiabilitate, devin accesibile la preturi competitive companiilor mici si mijlocii din Romania.

Level3 este unul din cei mai importanti jucatori pe piata telecom la nivel mondial.

Sunt clienti Level3:
19 din primele 20 de companii telecom din lume
9 din primii 10 operatori telecom din Europa
9 din primii 10 Internet Service Provider din America

Level3 se adreseaza in general operatorilor telecom de talie mondiala si cu prezenta in mai multe tari. Prin intermediul nostru, pot avea conexiuni directe cu Level3 si companii mai mici din Romania fara a fi nevoite sa plateasca capacitati broadband pe care si le permit doar operatorii telecom foarte mari. Orice serviciu Level3 este disponibil in Romania prin TeenTelecom.

Internet la calitate Tier1

Accesul la Internet este asigurat prin trei furnizori de tip Tier1: Level3, Global Crossing si NTT. Cu acestia suntem conectati direct, prin fibra optica. Astfel, ne permitem sa va garantam cea mai inalta calitate a serviciilor noastre, deoarece furnizorii nostri nu mai au la randul lor alti "upstream" provider, ei se numara printre cei care formeaza Internetul. Dvs. veti avea cea mai scurta cale catre destinatia web cautata iar latimea de banda este intotdeauna garantata in orice directie a Internetului.

Pentru accesul la resursele Internet Bucuresti si Internet Romania (metropolitan) folosim interconectari directe cu cei mai importanti operatori. Niciodata incarcarea retelei TeenTelecom nu depaseste 50% atat din punct de vedere al echipamentelor cat si al benzii disponibile. Capacitatile sunt dublate sau sunt adaugate unele noi de fiecare data cand incarcarea se apropie de 50%. Accesul la Internet este asigurat prin conexiuni de peering sau de tranzit IP national si international prin legaturi realizate pe fibra optica in mai multe locuri din Bucuresti:
Latente catre principalele site-uri si furnizori de internet nationali si internationali:


Statistici live cu timpii de raspuns si pierderile de pachete din TeenTelecom spre cele mai importante destinatii din Internet:

TeenTelecom -> Google
TeenTelecom -> Facebook
TeenTelecom -> Telia
TeenTelecom -> Wordpress
TeenTelecom -> Wikipedia
TeenTelecom -> Twitter

USA -> TeenTelecom
UK -> TeenTelecom
TeenTelecom -> RDSnet
TeenTelecom -> Euroweb
TeenTelecom -> Ines
TeenTelecom -> Telekom
TeenTelecom -> Mediasat
TeenTelecom -> Primetelecom
Mai multe statistici in timp real: "http://ping.teentelecom.com"


Parteneri carora le multumim ca au ales serviciile noastre

×
×
×
×